Українське телебачення просять не показувати фільми про звитяги російських міліціонерів

Українське телебачення просять не показувати фільми про звитяги російських міліціонерів

14.03.14 10:13 0 773
Державний комітет телебачення і радіомовлення України звернувся до керівників телерадіокомпаній та журналістів з проханням утриматися від показу розважальних програм, особливо російських фільмів про звитяги міліціонерів.

Про це йдеться у заяві, поширеній Держкомтелерадіо у четвер.

«У цей відповідальний для долі нашої країни час, коли під загрозою опинилися суверенітет і територіальна цілісність України, коли проти нашої держави ведеться повноцінна і широкомасштабна інформаційна війна, громадянська позиція медіаспільноти має велике значення», – йдеться у повідомленні.

«Спільними зусиллями нам вдається протистояти інформаційній агресії з боку Російської Федерації», – сказано у заяві.

«Однак маємо бути послідовними, рішучими і відповідальними за долю своєї Батьківщини, зробити все від нас залежне, щоб протистояти інформаційній окупації України, зберегти єдність нашого народу», – зазначили в Держкомтелерадіо.

«На час загострення ситуації, звертаємося до вас з проханням переглянути програмне наповнення телерадіоканалів, утриматись від показу розважальних, гумористичних програм, особливо російських пригодницьких фільмів, які пропагують російських правоохоронців та війська спеціального призначення», – попросили у відомстві.

«Переконані, що більшість глядачів України, в тому числі етнічних росіян, з розумінням поставляться до такого кроку. Адже йдеться про збереження нашої державності та соборності», – сказано у заяві.

Як відомо, у Криму, який окупували російські військові, з аналового мовлення вимкнули усі українські телеканали.

В Автономній республіці в мережі запустили замість українського телеканалу «1+1» – російський «Первый канал», замість «5 каналу» – «Россия 24», а замість Чорноморської телерадіокомпанії – «Россия РТР».

Більшість російських журналістів викривлено висвітлюють події, які відбуваються в Україні, пише «Українська правда».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керрі: США і союзники ...
Наступна новина: Патрік не хоче повертатися ...

КОМЕНТАРІ