Триває реєстрація на інтелектуальний турнір по творчості Шевченка

Триває реєстрація на інтелектуальний турнір по творчості Шевченка

14.03.14 13:53 0 692
З 9 березня триває реєстрація охочих взяти участь у Всеукраїнському турнірі юних інтелектуалів «Обніміться, брати мої», що присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, турнір проводиться серед команд загальноосвітніх закладів України – буде проведено комп’ютерне тестування на порталі онлайн-тестування.

За словами директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти – виконавчого директора турніру Богдана Томенчука, даний турнір є продовженням традиційного турніру «Знай українське!». Основні завдання – вивчення та популяризація творчості Тараса Шевченка, розвиток національної свідомості та патріотизму учнівської молоді.

Зареєструватися для участі у турнірі «Обніміться, брати мої» можна до 28 березня на порталі онлайн-тестування.

Турнір проводиться за ініціативи та сприяння Національної академії педагогічних наук України, департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У технічному коледжі ...
Наступна новина: Правоохоронці знайшли ...

КОМЕНТАРІ