Чернівецький телеканал: "В Чернівцях громадські організації долучилися до формування міського управління ДАІ"

Чернівецький телеканал: "В Чернівцях громадські організації долучилися до формування міського управління ДАІ"

14.03.14 11:04 0 833
На базі трьох районних відділів, незабаром буде створено ДАІ міста Чернівців, яке очолить Едуард Дущак. Кандидатуру претендента на посаду розглядали на спільному засіданні в обласному відомстві ДАІ, участь в якому взяли лідери Автомайдану, Самооборони, організацій учасників бойових дій в Афганістані та спілки ветеранів Державтоінспекції Буковини.

Районні підрозділи ДАІ вже незабаром увійдуть в знову сформоване міське відомство державної автомобільної інспекції. Подібні зміни дозволять значно ефективніше керувати роботою інспекції та покращити взаємодію між міліцією та громадськими організаціями.

Ігор Доголіч, начальник УДАІ області: "Не добавляться люди, не убавяться. Качественно измениться в лучшую сторону. Там будет возможность обеспечеть лучший техникой и материальним обеспечением".

Головний даівець краю представив і кандидата на посаду керівника міського управління ДАІ - Едуарда Дущака. Претендент отримав схвальну оцінку від лідера обласного Автомайдану Олексія Коломійця. Останній, втім, зауважив, що попереду ще багато спільної роботи.

Олексій Коломієць, лідер чернівецького Автомайдану: "Ми думаємо, що разом спільними зусиллями, ми доведемо до логічного завершення і наведемо порядок і біля Калинки, переглянемо всі ті знаки, які були встановлені в Чернівцях, і жовті лінії, в т.ч. для водіїв".

Відновлювати довіру до людей у формі закликають водіїв і місцева Самооборона та афганці. Перші кроки в даному напрямку вже робляться - спільно патрулюються вулиці та дороги Чернівців та області. Наступний крок - розуміння зі сторони водіїв.

Представник Самооборони Чернівців: "Водії самі починають себе вести не коректно і починають хамити працівникам міліції. Треба зробити все для того, щоб ми почали жити по закону".

Олександр Коркоїл

Телеканал "Чернівці"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Працівники ДАІ на Волині ...

КОМЕНТАРІ