Правоохоронці знайшли дітей, які без дозволу батьків здійснили турне Буковиною

Правоохоронці знайшли дітей, які без дозволу батьків здійснили турне Буковиною

14.03.14 13:58 0 715
Двоє неповнолітніх – 15-ти і 16-ти років - після прогулянки не поспішали додому. Разом із подругами вирішили поїздити територією Чернівецької області.

До міліції за допомогою звернулися матері хлопчаків та повідомили, що діти пішли гуляти, наразі місцезнаходження їх невідоме, а їхні телефони вимкнуті. Вжитими заходами співробітниками Глибоцького райвідділу було встановлено місце знаходження хлопців. Вони перебували у Кельменецькому районі – майже за 90 км від дому.

Міліціонери переконали неповнолітніх повернутися додому. Після приїзду вони пояснили, що через тривалий час їх відсутності боялись повертатися додому, щоб їх не сварили батьки. Вони розповіли, що цього дня гуляли по Чернівцях, ходили в гості до знайомих у село Острицю Герцаївського району. А потім із друзями поїхали кататись по Чернівецькій області. Мобільні телефони діти вимкнули, щоб їм не телефонували батьки.

Встановлено, що за час відсутності хлопчаків стосовно них будь-яких протиправних дій вчинено не було, їх життю і здоров’ю нічого не загрожувало.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Глибоцького райвідділу провели з неповнолітніми профілактичну бесіду, в якій наголосили про неприпустимість самовільних відлучень з дому, вчинення злочинів та адміністративних правопорушень, також пояснили про відповідальність в разі їх вчинення.

Батьків вказаних неповнолітніх було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Триває реєстрація на ...
Наступна новина: На Хмельниччині ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ