Правоохоронці затримали двох чернівчан під час реалізації амфетаміну

Правоохоронці затримали двох чернівчан під час реалізації амфетаміну

14.03.14 12:34 0 649
Один з торговців наркотичною речовиною продавав своє зілля неподалік навчального закладу.

Упродовж одного вечора працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС області вдалося задокументувати злочинну діяльність одразу двох наркодилерів. Хлопці між собою знайомі не були, проте кожен мав свою клієнтуру.

Правоохоронці викрили підозрюваних пізно ввечері якраз у розпалі торгівлі. 22-річний чернівчанин зустрівся із своїм покупцем біля входу до одного з ліцеїв міста. 1 грам амфетаміну обійшовся 26-річному одеситу у 300 гривень. Проте, використати наркотичну речовину так і не вдалося. Речовина була вилучена та направлена на експертизу, а горе-продавець затриманий правоохоронцями.

У той же час в іншій частині обласного центру, ще один розповсюджувач наркотиків намагався продати 2 грами амфетаміну за 470 гривень хлопцю, який приїхав зі Львова. Зустріч була призначена біля будинку наркодилера, але і ця купівля-продаж була зірвана завдяки професійним діям міліціонерів.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Обидва наркозбутчика знаходяться у ізоляторі тимчасового тримання.

Правоохоронці з’ясовують, які у затриманих були канали збуту та шляхи отримання наркотичних речовин.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фоменко: Буду до кінця ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ