Звернення Держкомтелерадіо України до керівників телерадіокомпаній і журналістів   Звернення Держкомтелерадіо України до керівників телерадіокомпаній і журналістів

Звернення Держкомтелерадіо України до керівників телерадіокомпаній і журналістів Звернення Держкомтелерадіо України до керівників телерадіокомпаній і журналістів

14.03.14 08:08 0 680
У цей відповідальний для долі нашої країни час, коли під загрозою опинилися суверенітет і територіальна цілісність України, коли проти нашої держави ведеться повноцінна і широкомасштабна інформаційна війна, громадянська позиція медіаспільноти має велике значення.

Спільними зусиллями нам вдається протистояти інформаційній агресії з боку Російської Федерації.

Однак маємо бути послідовними, рішучими і відповідальними за долю своєї Батьківщини, зробити все від нас залежне, щоб протистояти інформаційній окупації України, зберегти єдність нашого народу.

На час загострення ситуації, звертаємося до вас з проханням переглянути програмне наповнення телерадіоканалів, утриматись від показу розважальних, гумористичних програм, особливо російських пригодницьких фільмів, які пропагують російських правоохоронців та війська спеціального призначення.

Переконані, що більшість глядачів України, в тому числі етнічних росіян, з розумінням поставляться до такого кроку. Адже йдеться про збереження нашої державності і соборності.

Прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ