В Закарпатській області минуло вже 20 років з дня загибелі майора міліції Миколи Боб'яка

В Закарпатській області минуло вже 20 років з дня загибелі майора міліції Миколи Боб'яка

14.03.14 11:24 0 709
Днями ужгородські міліціонери вшанувала пам’ять свого загиблого колеги майора міліції Миколи Боб'яка запаленими свічками та хвилиною мовчання.

Народився Микола Миколайович Боб′як 23 лютого 1960 року в селі Космач Косівського району Івано-франківської області. Навчався в Космацькій загально-освітній школі І-ІІІ ступенів. Закінчивши школу, поступив до Тернопільського педінституту.

Службу в міліції почав з інспекції у справах неповнолітніх Ужгородського міськвідділу міліції.

У липні 1991 року перейшов на роботу до карного розшуку. Високі професійні якості дозволили Миколі Миколайовичу пройти нелегкий шлях від оперуповноваженого і до керівника цього розшукового підрозділу. Як керівник він завжди був прикладом для своїх підлеглих, першим йшов туди, де найважче. Свідченням цього є й остання службова операція в його житті...

Того дня, 10 березня 1994 року на вулиці Ужанській в місті Ужгороді невідомі особи із застосуванням зброї грабували людину. Група працівників карного розшуку, яку очолив Микола Боб′як, виїхала до мікрорайону Радванка. Заставши зловмисників на місці вчинення злочину, майор наказав їм зупинитися. У відповідь пролунали постріли... Дорогою до лікарні 34-річний Микола Боб’як від одержаних поранень помер.

Добрий, щедрий, дбайливий, мужній, життєрадісний, надійний товариш, професіонал своєї справи, принциповий і самовідданий працівник міліції – саме таким його знали всі співробітники міліції. І таким він залишиться назавжди в нашій пам'яті та в наших серцях.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ