Івано-Франківщина: на території області проходять профілактичні рейди щодо недопущення спалювання сухої трави

Івано-Франківщина: на території області проходять профілактичні рейди щодо недопущення спалювання сухої трави

14.03.14 11:00 0 723
Із встановленням на Прикарпатті теплої сухої погоди пожежно-рятувальним підрозділам все частіше доводиться виїжджати на ліквідацію загорань сухої трави та сміття. Лише за минулу добу на території області виникло більше десятка таких пожеж.

Зважаючи на ситуацію, що склалася працівники Управління ДСНС в області проводять профілактичні рейди щодо недопущення виникнення пожеж сухої трави. Такі заходи відбулися в селах Хриплин, Микитинці, Крихівці та Вовчинці Івано-Франківської міської ради, де останнім часом зареєстровано найбільшу кількість загорань сухостою.

Зокрема, в Хриплині в приміщенні місцевої сільської ради за участю депутатів та представників громади було проведено робочу нараду. Рятувальники звернули увагу присутніх на дотриманні правил пожежної безпеки у поводженні з вогнем. Учасники рейдової групи також побували на території місцевого дачного масиву, де провели з людьми профілактичні бесіди та вручили їм інформаційні листівки застережуючого характеру.

Управління ДСНС в області вкотре звертається до мешканців Івано-Франківщини бути обережними у поводженні з вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті та під час відпочинку, не допускати неконтрольованого спалювання сухої трави, адже неконтрольований вогонь за сухої вітряної погоди швидко поширюється і може завдати великої шкоди.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З видання «Лента.ру» ...
Наступна новина: Чернівецький телеканал: ...

КОМЕНТАРІ