Черговий прикарпатець став жертвою автомобільних шахраїв

Черговий прикарпатець став жертвою автомобільних шахраїв

14.03.14 09:03 0 930
12 березня інспектори дорожньо-патрульної служби при нагляді за дорожнім рухом на одній з вулиць Івано-Франківська зупинили легковик за порушення водієм Правил дорожнього руху. Перевіряючи документи, інспектор запідозрив, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

При огляді автомобіля було виявлено, що ідентифікаційні номери кузова містили ознаки підробки. Про підозру незаконного походження автівки інспектори повідомили власнику та почали встановлювати шляхи її придбання. Дізнавшись, що через покупку потрапив у халепу, 21-річний житель Богородчанського району, яку до речі, він придбав наприкінці минулого року на місцевому авторинку, від розпачу розсердився. Він злобно надавав пояснення і обурювався на всіх і кожного. А його помилка як і всіх інших, хто потрапляє в такі ситуації типова: коли купляв автомобіль на автобазарі в невідомих осіб, не звернувся до Державтоінспекції, щоб перевірити законність придбання покупки. Довіреність оформляти, як його запевнили продавці, тепер не обов’язково, тож що купляв і сам не знав. Та й ціна дещо занижена на жаль не викликала жодних підозр у чоловіка.

При огляді автомобіля експертами було встановлено перебиття цифр ідентифікаційних номерів кузова, та виявлено явну різницю кольору металу, який ймовірно оброблявся спеціальною речовиною перед заміною, однак з цього приводу власник нічого не зміг пояснити. На разі автомобіль перебуває на майданчику для тимчасово затриманих транспортних засобів. За даним фактом розпочато перевірку, а Державтоінспекція в черговий раз звертається до тих, хто запланував покупку автомобіля, завчасно звертатися в органи Державтоінспекції, проводити звірку автомобіля по наявних базах даних, щоб не стати заручником шахраїв.

Служба профілактичної роботи

УДАІ УМВС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області до ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ