Чернігів: Закон і порядок – основа нормального життя міста й області

Чернігів: Закон і порядок – основа нормального життя міста й області

14.03.14 18:26 0 649
На необхідності неухильного виконання чинного вітчизняного законодавства наголосив перший заступник Чернігівського міського голови Микола Миргородський, коментуючи ситуацію довкола призначення начальника управління МВС в області.

«Переконаний, міська влада не повинна стояти осторонь подій, які відбуваються в державі і на території краю. Учора я був присутній на зібранні, організованому представниками «Правого сектору», з приводу обговорення наказу міністра МВС Арсена Авакова про призначення Олега Демченка очільником Чернігівської міліції. Натомість було запропоновано майже сім кандидатур», - каже Микола Миколайович.

Він заявляє про недопустимість порушення наказів законно призначеного міністра та висловлює чітку позицію з приводу цієї ситуації. «Ми – за мир і спокій, за порядок у місті. В обласному центрі формується повноцінний силовий блок – обласна міліція, обласна прокуратура, управління СБУ. Тільки це дасть можливість ефективно побудувати вертикаль влади, яка забезпечить нормальну життєдіяльність нашим громадам», - наголошує перший заступник Чернігівського міського голови.

Він особисто спілкувався з О. Демченком та проінформував його, що буде організовано ряд зустрічей із представниками обласного штабу національного спротиву, формувань самооборони, «Правого сектору», де новий очільник озвучить своє бачення щодо співпраці з громадськістю. Є домовленість про формування громадських рад різних рівнів, які контролюватимуть діяльність системи правоохоронних органів.

Крім того, досягнуто порозуміння, що на ключових посадах у міліції працюватимуть саме місцеві кадри. «Ми будемо пропонувати керівнику обласного управління МВС дослухатися до думки нині працюючих і колишніх співробітників органів внутрішніх справ», - підкреслив М. Миргородський.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ