На початку квітня Чернігів відкриє туристичний сезон

На початку квітня Чернігів відкриє туристичний сезон

14.03.14 13:40 0 646
Впорядкувати місто після зими, подбати про цікаве й незабутнє перебування гостей, презентувати таланти народних умільців і місцевих творчих колективів – про ці та інші питання йшлося на нараді щодо відкриття туристичного сезону в місті Чернігові.

За словами заступника міського голови Анни Романової офіційне відкриття нового туристичного сезону заплановане на 5 квітня. Попередній план заходів підготовлено, наразі триває детальне опрацювання програми, яка була б цікавою як для гостей міста, так і для самих чернігівців. «Ми хочемо представити наше місто так, щоб викликати до нього інтерес, і щоб гостям хотілося приїхати сюди знову і знову», - таку мету поставила перед учасниками наради А. Романова.

Детально про план заходів з підготовки та проведення туристичного сезону розповів начальник управління стратегічного розвитку міста і туризму міської ради Борис Атрощенко. Так, 4 квітня в міському Палаці культури відбудеться конкурс «Міс Туризм – Чернігів». У суботу 5 квітня зранку на Алеї Героїв працюватиме туристична виставка та містечко майстрів. До речі, Б. Атрощенко звернув увагу, що з року в рік кількість охочих продемонструвати власні таланти зростає, тож на виставці постійно розширюється асортимент представлених виробів.

Урочисте відкриття відбудеться 5 квітня о 13-й годині на території історичного Валу. Тут проходитиме костюмоване історико-фольклорне дійство. На Красній площі до уваги глядачів представлять показові виступи спортсмени. Відновить свою роботу і вже улюблений чернігівцями та гостями проект "Зелена сцена".

Родзинкою заходів має стати гастрономічна складова свята. Поки що це питання узгоджується з міськими рестораторами.

Б. Атрощенко зазначив, що вже є домовленість із керівництвом готелів про підтримку акції «Weekend у Чернігові за півціни», тобто проживання 4-5 квітня в готелях міста коштуватиме два дні за ціною одного.

Заступник міського голови А. Романова запросила всіх зацікавлених до співпраці та нагадала, що координатором дій із підготовки та проведення туристичного сезону в Чернігові є управління стратегічного розвитку міста і туризму міської ради.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: щодо ...

КОМЕНТАРІ