В Житомирській області житлово-комунальне господарство повинно пройти шлях змін від радянського зразка до західних стандартів

В Житомирській області житлово-комунальне господарство повинно пройти шлях змін від радянського зразка до західних стандартів

14.03.14 09:38 0 643
На цьому наголосив голова облдержадмінітсрації Сидір Кізін, спілкуючись із представниками засобів масової інформації після розширеного засідання колегії департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації з питання підбиття підсумків роботи галузі за 2013 рік та відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

«По-перше, в процесі реформування будь-якої сфери необхідно зберегти те, що вже напрацьовано. Житлово-комунальноме господарство повинно пройти шлях змін від системи радянського зразка до західних стандартів, ринкових відносин, поваги до правовласника та споживача», - зазначив Сидір Васильович.

За словами очільника області, один із напрямків реформування галузі ЖКГ – зменшення монополії. Комунальні послуги повинні надавати державні та приватні установи, між якими буде здорова конкуренція та бажання працювати якісно та добросовісно.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині радикальні ...

КОМЕНТАРІ