Житомирщина: в області розпочнеться щорічна акція «За чисте довкілля»

Житомирщина: в області розпочнеться щорічна акція «За чисте довкілля»

14.03.14 14:12 0 689
Під час розширеного засідання колегії департаменту житлово-комунального господарства перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко звернув увагу на пріоритетні напрямки роботи комунальників, визначені керівництвом області на 2014 рік.

За словами Миколи Миколайовича, першочерговими завданнями для профільних служб і відомств мають стати: завершення опалювального періоду у цьому році; максимально оперативне здійснення розрахунків щодо обслуговування котелень протягом опалювального сезону 2014 – 2015 років та винесення відповідних пропозицій на сесії обласної та місцевих рад; продовження роботи в напрямку переходу котелень, які обігрівають бюджетні установи, на альтернативні види палива та вдосконалення роботи і реконструкція очисних споруд на території Житомирщини.

Микола Олещенко також наголосив на тому, що голова облдержадміністрації Сидір Кізін підписав розпорядження № 42 від 11.03.2014 року «Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою населених пунктів області». Мета документу полягає у забезпеченні утримання території області у належному стані та створення умов, сприятливих для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів, підготовка до святкування Великодня, Дня Перемоги на Житомирщині. На переконання першого заступника голови облдержадміністрації, проведення щорічної акції «За чисте довкілля» об’єднає зусилля комунальників та жителів нашого регіону навколо спільного прагнення впорядкувати територію своїх населених пунктів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ