ДАІ Рівненщини перевірила стан автомобільних доріг обласного центру після зимового сезону

ДАІ Рівненщини перевірила стан автомобільних доріг обласного центру після зимового сезону

14.03.14 11:55 0 690
Працівники Державтоінспекції, відповідно до своїх повноважень, здійснили контроль утримання вулично-дорожньої мережі міста Рівного і визначили, на яких ділянках ямковість потребує негайного ремонту.

Вирушивши на вулицю Гагаріна, співробітники ДАІ провели заміри глибини і площі пошкодженого покриття проїзної частини і дійшли висновку, що ямковість на даній ділянці дороги перевищує норми, а отже, потрібно звернути увагу представників відповідних служб на необхідність терміново вжити заходів для відновлення дорожнього полотна.

— Обстеживши близько 200 км вулично-дорожньої мережі міста, працівники ДАІ виявили понад 23 тисячі м2 ямковості, — розповідає інспектор ОДР ВДАІ Рівненського МВ Ігор Денисюк Гранична глибина окремих осідань та вибоїн перевищує допустимі норми згідно ДСТУ 3587-97. З цього приводу в Рівненське ШЕУ та в житлово-комунальне управління було направлено вимоги на усунення даних недоліків. У разі не усунення недоліків, посадових осіб буде притягнено до адміністративної відповідальності.

Спостерігаючи за автомобілями, які рухаються цією вулицею, можна побачити неабияку майстерність водіїв, які оминаючи ями та вибоїни, часто виїжджають на зустрічну смугу, тим самим створюючи незручності іншим учасникам дорожнього руху.

Своїми враженнями про стан дороги поділилися і водії: «Ця ділянка дороги в нашому місті є особливо проблемною, поряд знаходиться автовокзал, тому тут дуже інтенсивний рух транспорту. Хотілося б, щоб цю дорогу відремонтували якнайшвидше», – каже водій з багаторічним стажем Сергій.

Працівники Державтоінспекції надалі будуть обстежувати і контролювати стан вулично-дорожньої мережі та повідомляти відповідні служби про недоліки.

Прес-служба ВДАІ України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Донецьку - сутички між ...
Наступна новина: Видатні російські артисти ...

КОМЕНТАРІ