У Рівненській області випускники завітали до центру зайнятості

У Рівненській області випускники завітали до центру зайнятості

14.03.14 09:38 0 691
* 11-12 березня Гощанський районний центр зайнятості відчинив свої двері для випускників місцевої загальноосвітньої школи. Одинадцятикласники ознайомилися з роботою установи, послугами служби зайнятості, зокрема, профорієнтаційними, які можуть отримати випускники шкіл задля вибору майбутньої професійної діяльності.

Спілкуючись з начальником відділу активної підтримки безробітних Володимиром Бандурою, іншими спеціалістами центру на їх робочих місцях, випускники отримали інформацію про ситуацію на ринку праці, перелік послуг та порядок їх надання, ознайомилися з інформаційним наповненням секторів центру. Доречними були й поради фахівців щодо того, що потрібно врахувати, аби не припуститися помилок при виборі професії.

Велику зацікавленість старшокласників викликала зустріч з майстром виробничого навчання Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Сергієм Торулею та слухачами групи ковалів ручного кування. Учні побачили, як кується метал, які вироби можна робити і на якому обладнанні, дізналися про затребуваність професії. Проходило жваве спілкування як із майстром, так і з безробітними, котрі опановують цей фах в центрі професійно-технічної освіти.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ