На Хмельниччині у розпал весняного сезону

На Хмельниччині у розпал весняного сезону

15.03.14 10:37 0 670
Наближення весняного сезону та завершення опалювального періоду завжди ставить нові виклики перед владою. Так, перший заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко провів селекторну нараду у режимі радіо-зв’язку з представниками районів та міст області.

Першочерговим і найбільш нагальним питанням постало завдання з максимальної економії газу. «Погода наразі тепла і сприяє тому, аби зменшити інтенсивність опалення в приватних будинках та комунальних закладах – садочках, школах, лікарнях» – наголосив Вадим Гаврішко. За його словами в умовах надзвичайно важкої суспільно-політичної ситуації, коли держава з великим складнощами погашає борги за блакитне паливо, є абсолютно неприпустимим нераціональне, бездумне використання цього ресурсу. Також було наголошено на необхідності інтенсифікувати розрахунки за газ.

Не оминули увагою учасники зібрання проведення в області щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня довкілля. В цьому напрямку найбільш актуальними є заходи спрямовані на ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів. Особлива увага була приділена ремонту доріг комунальної власності та автомобільних доріг загального користування. Цьогорічна зима була досить м’якою з точки зору дорожнього господарства. Невелика кількість перепадів з «плюсової» температури на «мінусову» і навпаки вберегла дорожнє покриття від значних руйнувань, що дозволяє уникнути.

Зважаючи на складність ситуації у країні, Вадим Гаврішко попросив керівництво районів бути готовими тимчасово поселити на своїх територіях сім’ї з Криму, які потенційно можуть залишити свої домівки на півострові до стабілізації ситуації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ