На Хмельниччині на базі навчально-виховного комплексу проведено пожежно-тактичне навчання

На Хмельниччині на базі навчально-виховного комплексу проведено пожежно-тактичне навчання

15.03.14 14:00 0 606
14 березня на базі Віньковецького навчально-виховного комплексу проведено пожежно-тактичне навчання за участю 27-го державного пожежно-рятувального посту смт. Віньківці, освітян та керівників аварійних служб району. В ході навчання учасники відпрацьовували дії за призначенням із ліквідації надзвичайної події, яка, за тактичним задумом виникла в кабінеті біології. Під час лабораторного досліду сталося коротке замкнення електромережі, в результаті чого виникла пожежа.

На момент прибуття пожежно-рятувальної служби ДСНС площа пожежі складала 90 кв. м. Рятувальники здійснили оперативне розгортання в складі ланки газодимозахисної служби, одночасно з гасінням пожежі провели розвідку та евакуювали «потерпілих». Також запобігли розповсюдженню полум’я на сусідні приміщення, де проводилися рятувальні роботи.

Крім того, під час навчань працювали служби взаємодії. Медики надавали допомогу «потерпілим» та перевозили їх до медзакладів, працівники міліції забезпечували оточення місця пожежі та громадський порядок, енергетики відключили відповідні ділянки електромережі.

Проведення подібних тренувань допомагає підтримувати постійну готовність сил та засобів рятувальників до оперативного реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ