Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

15.03.14 09:32 0 668
Березень приніс весняне тепло не лише на вулиці, а й у домівки та серця. Люди перескочили із зимових пальт у легенькі курточки. Тепер більше хочеться гуляти, вдивлятися в небо і мріяти про щастя. На вихідних треба, напевне, планувати якусь цікаву мандрівку в місця, де якомога менше машин, людей та великих будинків. А для тих, хто не хоче зраджувати своїх домашніх львівських традицій, наша афіша. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера о 18.00 у суботу представить концертну програму «Уклін Тобі, Тарасе!».

Національний театр ім. М. Заньковецької п’єсу «Неаполь – місто попелюшок». Початок о 18.00.

Театр «Воскресіння» на вихідні приготував «Ар’єр, або Захоплююча патологія». Початок у суботу та неділю о 18.00.

Театр Леся Курбаса готує виставу «Нарікс». Початок 19.00.

Перший український театр для дітей та юнацтва подарує своїй найкращій публіці казку «Дикі лебеді», яка розпочнеться відразу після останнього дзвінка, о 14.00.

В тетрі «І люди, і ляльки» «Чарівна лампа Аладдіна». У суботу її покажуть о 12.00, 14.00, в неділю о 12.00, 14.00, 16.00. НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера подарує своїм відвідувачам два спектаклі – о 12.00 балет «Лілея» та о 18.00 оперетту «Летюча миша».

Національний академічний театр ім. М. Заньковецької приготував на 18.00 «Одруження» М. Гоголя.

Драмтеатр ім. Лесі Українки о 18.00 презентує нову виставу «Стіна» за творами Т. Шевченка та Ю. Щербака. Для малечі ж готують на 12.00 «Вінні Пух та всі-всі-всі».

«Марко Проклятий, або Східна легенда» – вистава, яку о 19.00 покаже театр Курбаса.

Перший український театр для дітей та юнацтва також продовжує святкувати ювілей Кобзаря. О 12.00 він покаже виставу «Наш Тарас», а о 15.00 – «Троє поросят». ЦИРК

У неділю цирк представляє нову виставу – «Чінізеллі» (12.00, 16.00). На цю циркову програму запроваджена система електронного бронювання квитків на сайті. Заброньовані квитки можна викупити щоденно з 10.00 до 18.00 в касі Львівського цирку (вул. Городоцька, 83), але не пізніше, ніж за півгодини до початку. МУЛЬТИКИ

Феї: таємниця піратського Острова. Феї – це маленькі істоти природи. Вони володіють особливими чарівними здібностями. Однією з таких є Дінь-Дінь. Вона народилася з першого сміху немовляти. З парасолькою кульбаби прилетіла в Долину Фей, на чарівний острів Нетландія. Там юне створіння перепробувала багато чого, поки не дізналася, що її призначення – бути майстринею. Дінь-Дінь постійно шукала пригоди на свою голову. Її приятельки Ірідесса – фея світла, Розетта – садова фея, фея всіх тварин і птахів – Фауна, також фея води – Серебрянка рятують горе-подругу від безглуздих ситуацій. Вони допомагають Дінь-Дінь розібратися в усьому. І у фей нова пригода, всі вони опинились далеко від долини, на великому острові, раніше там нікому з фей не доводилося бути.

LEGO. Фільм (мультфільм, бойовик, комедія). Звичайна легофігурка, помилково вважає себе фігуркою з елітного набору, погоджується приєднатися до походу проти злого легодиктатора, який планує склеїти разом весь всесвіт.

«Містер Пібоді і Шерман». Пес Пібоді – герой і справжній геній. Він лауреат Нобелівської премії, олімпійський чемпіон, винахідник, науковець. Хлопчик Шерман – його прийомний син. Один з винаходів містера Пібоді – машина часу Вейбек, за допомогою якої батько допомагає сину краще вивчити історію. Одного разу Шерман разом зі своєю подружкою Пенні порушує батьківську заборону та самостійно відправляється у подорож. Тепер у містера Пібоді з’явилась дуже важлива справа – виправити все, що малеча встигла накоїти, та повернути історичні події на свої місця.

НОВИНКИ

Need For Speed (бойовик, трилер). Історія Тобі Маршалла, геніального автомеханіка, чиєю єдиною віддушиною є участь у підпільних гонках. Щоб зберегти сімейну майстерню, Тобі змушений взяти у партнери багатого і зарозумілого колишнього гонщика NASCAR Діно Брюстера. Коли справи Тобі нарешті починають йти вгору, Діно підставляє партнера, і Тобі звинувачують у злочині, якого він не скоював. Через два роки Тобі виходить з в’язниці з думкою про помсту. Щоб досягти своєї мети, йому доведеться зробити неможливе і довести, що навіть у світі помітних суперкарів найбільш непоказний гонщик може фінішувати першим.

«Знову 16» (комедія). Арно Мюстье – справжнє уособлення успіху. Юрист і красномовний філософ, який своїми словами вміє завести слухачів у глухий кут. Але в один прекрасний момент все починає валитися. Кілька прищів, дивна поведінка – і Арно отримує діагноз: синдром підлітка. Це один з рідкісних розладів, на який страждають дорослі чоловіки, знову проходячи через кризу шістнадцяти років. Арно відкриває для себе цілий світ підлітків, дивуючи своєю поведінкою всіх. І першим, хто бачить героя в новому «амплуа», стає його брат-підліток.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ ВЖЕ МАЛИ ЗМОГУ ПОБАЧИТИ

«300 спартанців: Відродження імперії» (драма, екшн). Очолює греків відважний флотоводець Фемістокл. На відміну від свого соратника Леоніда, головний герой мало розуміється на сухопутних боях, його стихія – море. Усі тонкощі ведення бою поблизу грецьких островів йому відомі. У розпорядженні Фемістокла близько 300 суден. Однак, завдяки винахідливості та кмітливості, герой дає відсіч персидському флоту, що суттєво перевищує грецький за чисельністю.

«Люблю. Назавжди» (драма, мелодрама). Їх можна назвати сучасними Ромео та Джульєттою. Вона – із заможної родини, отримує гарну освіту та в усьому слухається батьків. Він – харизматичний хлопець, сміливий та щохвилини готовий ризикували заради розваги. Пристрасть між ними спалахує миттєво і вона розгорається все сильніше від розуміння того, що їм не варто бути разом.

«З 8 березня, чоловіки!» (комедія, мелодрама). Краса і розум – переконлива зброя блондинки Ані. У неї все іде чудово, однак 8 березня її доля змінюється – її кидає наречений, робочий проект крадуть, а сама вона починає чути думки чоловіків. Ця здатність спочатку доводить її до відчаю, а потім відкриває широкі можливості.

«Аманда» (комедія, мелодрама). Він – справжній бабій та успішний бізнесмен, насолоджується життям і жінками. Та зустрівши Аманду, в нього все змінюється, і він уже готовий навіть до весілля. Та дізнавшись деякі пікантні подробиці з минулого життя Аманди, у пориві гніву виганяє її з дому, але через деякий час розуміє, що Аманда – найкраще, що з ним коли-небудь було.

«Німфоманка. Частина ІІ» (драма, еротика). Фільм – продовження першої частини історії еротичних переживань жінки від народження до п’ятдесятиріччя. Вона поставила собі діагноз – німфоманія. Вона розповідає історію своєї насиченої молодості, багату паралельними сюжетами і несподіваними відступами.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Феодосійські морпехи: ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ