Незалежно від того, хто і за що голосуватиме, результати референдуму давно визначені, – Чубаров

Незалежно від того, хто і за що голосуватиме, результати референдуму давно визначені, – Чубаров

15.03.14 08:40 0 636
Дуже багато кримчан бойкотуватимуть референдум, оскільки розуміють, в яку країну насправді їх тягнуть та які можуть бути наслідки. Однак у Криму розуміють, що незалежно від того, хто прийде на ці вибор та як проголосує, результати цього «референдуму» уже давно визначені.

Таку думку у розмові з журналістами перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK) висловив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Багато кримчан, у зв’язку із можливою військовою ситуацією, виїхали в інші регіони України. Звичайно, вони не зможуть проголосувати. Насправді ж, якби це був нормальний легітимний референдум, їм би забезпечили можливість волевиявлення. Та ми розуміємо, що насправді це нікому не потрібно. Натомість у Крим завезли сотні громадян іншої держави, які прийдуть на дільниці в цивільному і отримають стільки бюлетенів, скільки буде потрібно. Хоча, думаю, що після референдуму Крим не відійде Російській Федерації – будуть великі торги з міжнародною спільнотою для того, щоб реалізувати якісь інші, невідомі нам інтереси Росії щодо свого місця в світі», – вважає Чубаров.

«Насправді, йдеться вже не стільки про Крим та про Україну, скільки про переформатування світової політики і світового устрою. Сталося так, що Україна не лише не в змозі захистити Крим та кримських татар. Україна не в змозі захистити себе в повному обсязі. Зараз дуже важливо, щоб міжнародне право справді працювало. Тому наші сусіди, а також провідні країни, мають виконувати міжнародні забов‘язання щодо України. І тут вже йде мова про захист світового устрою, який тримається поки що на силі міжнародних актів та багатосторонніх договорів», – розповів Рефат Чубаров.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Журналіст з Донецька: ...
Наступна новина: Держкомтелерадіо приймає ...

КОМЕНТАРІ