Кримські студенти хочуть перевестись на навчання до Львова

Кримські студенти хочуть перевестись на навчання до Львова

15.03.14 13:29 0 677
Четверо студентів, які приїхали з південних та східних регіонів України для тимчасового проживання на Львівщину, отримають можливість продовжити навчання у вищих навчальних закладах Львова.

Про це повідомив голова Львівської обласної ради Петро Колодій, інформує прес-служба ЛОР.

За словами очільника обласної ради, вчора на час врегулювання ситуації в Криму до Львова приїхало четверо студентів. Вони виявили бажання продовжити навчання у вищих навчальних закладах міста Львова.

«Один з цих чотирьох студентів здобував фах історика, інший – транспортника. Ще один вивчав комп’ютерні технології та один навчався на дизайнера. Усі ці спеціальності представлені в навчальних закладах Львова. Зокрема, ці четверо студентів мають можливість продовжити навчання на відповідних факультетах Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету «Львівська політехніка», – зазначив голова обласної ради Петро Колодій.

Нагадаємо, Національний університет «Львівська політехніка» готовий прийняти на навчання студентів із Криму, надати їм за потреби гуртожитки та іншу допомогу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ