Феодосійські морпехи: Хочемо стояти на плацу під своїм українським прапором

Феодосійські морпехи: Хочемо стояти на плацу під своїм українським прапором

15.03.14 09:14 0 619
Про заблокований батальйон морської піхоти у Феодосії зняли відеосюжет, в якому військові розповіли про бойовий дух та готовність триматись до кінця. Морпехи кажуть: мають позитивний настрій, адже відчувають підтримку народу України.

Морпехи зазначають, що вже понад два тижня їхній батальйон блокують підрозділи морської піхоти РФ, крім того, є велика кількість цивільних, які стоять під прапорами «Російської єдності», представники так званої самооборони та козаків. Але вони готові тримати оборону до останнього.

«Не віддали б. До останнього матроса стояли би. Будемо триматися до останнього», – каже один із морських піхотинців.

«Я стою за те, щоб в майбутньому мої нащадки пишались мною. Я стою за цілісність України», – додає інший.

«Хочеться жити в своїй країні, співати свій гімн і стояти на плацу під своїм українським прапором. Для мене це батьківщина, я тут виросла і живу», – розповіла жінка-військовий.

Феодосійські морпехи сподіваються, що політики знайдуть золоту середину, завдяки якій не буде потреби у перебуванні в Криму військ і, тим більше, в початку реального військового конфлікту.

Також вони звернулися до своїх родичів з проханням не переживати за них, повідомили, що здорові й неушкоджені. Так, морпех Петро з Тернополя передав привіт своїм рідним і підкреслив, що у його колег бойовий настрій: «Думаю, ми прорвемся».

«Ми побачили, що в екстремальних умовах вся наша країна піднімається, і практично розриваються телефони в усіх офіцерів батальйону – всі хочуть чимось допомогти. Настрій у нас позитивний вже від того, що ми відчуваємо підтримку всього народу України», – каже один з військових.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів на вихідні. Афіша

КОМЕНТАРІ