На Лейпцизькому ярмарку люди залишають на плакаті побажання вільній Україні

На Лейпцизькому ярмарку люди залишають на плакаті побажання вільній Україні

15.03.14 11:09 0 627
Український стенд на Лейпцизькому книжковому ярмарку організатори прикрасили у дусі теперішніх подій в Україні. Відвідувачі заходу з цікавістю розглядають розстріляний синьо-жовтий прапор на шпалерах експозиції і гортають сторінки українських книжок.

Про це повідомляє прес-служба ГО «Форум видавців».

Організатори українського стенду встановили величезний білий плакат, де кожен міг залишити побажання вільній Україні. За кілька годин там не залишилось місця для дописів. Тому українцям довелося вивісити новий.

«Вчора, 13 березня, на українському стенді була своя, неповторна, атмосфера. На автограф-сесії Юрія Андруховича вишукувалась черга шанувальниць, журналістів і постійних читачів, котрі вже встигли придбати собі книги письменника. Групка страшокласників різнокольоровими маркерами писали побажання українцям. Організатори повсякчас розмовляли з відвідувачами», – розповіли у Форумі видавців.

Організатори зазначили, що українська програма буде більш насиченою –відбудеться дискусія про Євромайдан, тема котрої вже спонукала відвідувачів українського стенду до бурхливих обговорень.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ