Чернівецька область: на одній з пожеж, які виникли протягом доби, загинув чоловік

Чернівецька область: на одній з пожеж, які виникли протягом доби, загинув чоловік

15.03.14 18:48 0 856
13 березня у селі Хрещатик Заставнівського району виникла пожежа в житловому будинку, під час якої загинув домовласник, чоловік 1967 року народження. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки пожежа самоліквідувалася. Як виявилося, чоловік проживав сам. Вранці до нього прийшла сестра, яка і виявила тіло чоловіка вже без ознак життя. Вогнем під час пожежі знищено диван, пошкоджено житлову кімнату будинку. Причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння самим домовласником. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу в Чернівці для встановлення причини смерті.

Того ж дня у Чернівцях по вул. Кубинській, по пров. Рокитнянському та на перехресті вулиць Південно-Кільцева - Воробкевича, а також у селі Валя Кузьміна Глибоцького району горіла суха трава на відкритій території. Площі пожеж складали від 200 до 500 кв.м.. Рятувальники, які виїжджали за місцем виклику, оперативно ліквідовували пожежу, що дозволило не допустити подальшого поширення вогню.

Протягом минулої доби у Чернівецькій області сталося 8 пожеж, у 4 випадках горіла суха трава. Загалом з початку року на території краю виникло 133 пожежі, на яких загинуло 9 людей, ще 4 отримали травми різного ступеня важкості. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки. Пам’ятайте, що для виникнення біди іноді досить необережно кинутого сірника чи недопалка. Бережіть власне життя та здоров’я.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ