В Закарпатській області перечинські правоохоронці затримали серійного сільського злодія

В Закарпатській області перечинські правоохоронці затримали серійного сільського злодія

15.03.14 15:57 0 773
«Урожайним» виявився вересень минулого року для 19-річного жителя с.Порошково Перечинського району. Правоохоронці підозрюють, що тоді він обікрав декількох своїх односельців.

На початку минулої осені до Перечинського райвідділу міліції звернулася жителька села Порошково із заявою про те, що її обікрали. Невідомі особи вночі демонтували металеву сітку з огорожі на її земельній ділянці. Потерпілій було завдано матеріальних збитків на суму близько однієї тисячі гривень.

Подія відразу була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Таємне викрадення чужого майна).

Невдовзі до міліції звернувся 27-річний порошківець. Він просив міліцію вжити заходів по розшуку двох бензопил, які хтось вночі поцупив у нього з господарської прибудови.

Перечинські оперативники вживали всіх необхідних заходів, аби встановити особи крадіїв. З цією метою вони спільно з дільничними інспекторами проводили подворові обходи громадян, опитували сусідів та перевіряли осіб, які, на їх думку, могли бути причетні до вчинення даних кримінальних правопорушень.

І от на початку березня цього року міліції вдалося встановити особу чоловіка, що обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки і металевої сітки, і бензопил вартістю біля п’ять тисяч гривень.

Мало того, у ході розслідування з’ясувалося, що підозрюваний може бути причетний ще до одного злочину, вчиненого теж у вересні минулого року, про який міліцію тільки днями повідомив мешканець села Порошково. З новобудови потерпілого зникла електрична пила та електричний лобзик. Вартість викраденого становила близько однієї тисячі гривень. Чоловік в міліцію одразу не звертався, бо не вірив, що викрадені речі знайдуться. Уже під час обшуку за місцем проживання підозрюваного правоохоронці виявили багато електричних інструментів, серед яких була і електропила, що належала заявнику. Потерпілий не вірив своїм очам, коли міліціонери повернули йому викрадену річ.

Наразі проводиться досудове розслідування, аби встановити всі обставити, за яких було вчинено дані кримінальні правопорушення.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Арреола і Стіверн ...
Наступна новина: Здавачі майна в оренду вже ...

КОМЕНТАРІ