«Золотий» старт луцьких спортсменів з греко-римської боротьби

«Золотий» старт луцьких спортсменів з греко-римської боротьби

15.03.14 21:20 0 874
Стартувала обласна спартакіада «Волинь спортивна 2014». Першими змаганнями щорічного масового спортивного заходу стали змагання з греко-римської боротьби, які проходили у спортивному залі ФСТ «Динамо».

Участь у заході взяли спортсмени з Луцька, Нововолинська, Луцького та Ковельського районів. Команда міста Луцька була представлена у всіх 10 вагових категоріях і складалася з вихованців дитячо-юнацької спортивної школи № 2 управління освіти (тренер-викладач Анатолій Ільчук) і обласної ДЮСШ «Юний Динамівець» (тренери-викладачі Ігор Любежанін, Мірат Саія).

Вдалими були поєдинки для луцьких спортсменів. Всі учасники команди продемонстрували високий рівень підготовки, ставши переможцями і призерами у своїх вагових категоріях. Найбільш вдало виступили, ставши переможцями, такі спортсмени: Назар Манукян (46 кг, ОДЮСШ «ЮД»), Шевчук Ілля (63 кг, ОДЮСШ «ЮД»), Дордюк Роман (69 кг, ДЮСШ № 2), Мишленник Ілля (85 кг, ОДЮСШ «ЮД») та Самочко Денис (100 кг, ОДЮСШ «ЮД»).

Також спортсмени Луцька святкували перемогу і у командному заліку. Друге місце у команди міста Нововолинська, а третє у команди Луцького району.

Вітаємо спортсменів міста Луцька та їх наставників з успішним почином в змаганнях обласної спартакіади і бажаємо в подальшому успішних виступів.

Наступними змаганнями в рамках обласної спартакіади «Волинь спортивна 2014» стануть змагання з боротьби дзюдо, які відбудуться 22 березня у спорткомплексі ФСТ «Колос».

Бажаємо юним дзюдоїстам та їх тренерам підтримати переможний почин спортсменів греко-римської боротьби.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ