Відбулася літературно-поетична година «Пророк, народжений Україною»

Відбулася літературно-поетична година «Пророк, народжений Україною»

15.03.14 20:51 0 845
З нагоди 200-ої річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка у бібліотеці-філії №10 відбулася літературно-поетична година «Пророк, народжений Україною», організована працівниками бібліотеки спільно з ЛНВК ЗОШ I-II ст. №7 – природничий ліцей.

Участь у заході взяла літератор, член Асоціації незалежних письменників Волині ім.П.Чубинського Лукія Василевська, яка розповіла про маловідомі факти з біографії Т.Шевченка, зачитала власні твори, присвячені життю і творчості генія українського народу. Поезію Шевченка читали учні загальноосвітнього закладу №7 та студенти Волинського державного училища культури та мистецтв ім. І.Стравінського.

Шанувальники Шевченкового слова ознайомились з книжковою виставкою «Учітесь, читайте, свого научайтесь й чужого не цурайтесь», яку організувала працівник читального залу Любов Мокшанова, взяли участь у літературній вікторині «Тернистими шляхами долі».

На завершення завідувач бібліотеки Надія Чміль та ведуча заходу, бібліотекар Лариса Радчук, подякували усім учасникам, побажали дітям зростати справжніми українцями, шанувати рідну мову, історію, культуру та запросили стати постійними активними користувачами бібліотеки.

Управління культури міської ради ( 720447, 723426)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Карпатська Україна – ...
Наступна новина: Фьючерс Черкаси. Смирнов і ...

КОМЕНТАРІ