У Луцькій ОДПІ уже відзвітувалися перші декларанти-мільйонери

У Луцькій ОДПІ уже відзвітувалися перші декларанти-мільйонери

15.03.14 16:57 0 733
Незалежно від матеріального статусу фахівці Центру обслуговування платників податків при Луцькій ОДПІ створили всі необхідні умови для того, щоб громадяни могли виконати свій конституційний обов’язок без зайвих незручностей, - наголошують у податковій інспекції.

Крім того, для громадян діє сервіс «Декларування он-лайн», за допомогою якого можна заповнити та направити декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. Для користування цією послугою платнику потрібно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.

Фахівці Луцької ОДПІ закликають громадян вчасно, не відкладаючи на останній день, задекларувати свої доходи.

Також нагадуємо, що для отримання податкової знижки річну декларацію про майновий стан і доходи можна подавати протягом усього поточного року.

Так, наприклад, з початку 2014 року декларації на податкову знижку подали 807 громадян, з них 200 осіб уже отримали відшкодування з бюджету в сумі 273,3 тисячі гривень.

Довідково: з початку 2014 року 984 мешканця Луцька та Луцького району вже задекларували понад 54 мільйона гривень доходів, отриманих у минулому році.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Паралімпіада. Біатлон. ...

КОМЕНТАРІ