В Луцьку за чисте довкілля

В Луцьку за чисте довкілля

15.03.14 10:04 0 698
З настанням сонячних днів у місті розпочалась загальноміська акція «Екологічний квартал». Спортивні клуби за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» долучились до цієї акції, розпочавши з упорядкування прилеглих територій. 13 березня міський центр організував і провів санітарно-екологічний день з благоустрою території за адресою вул. Декабристів, 23. Спільними зусиллями працівники центру прибрали спортивний майданчик, майданчик з тренажерами та прилеглу територію від сміття, сухого хмизу і листя.

Забезпечивши санітарне очищення прилеглих територій спортивних клубів за місцем проживання, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» готується до місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» з впорядкування спортивних майданчиків, який стартує з 1 квітня. Вже розпочато проведення інвентаризації майданчиків за місцем проживання, визначення робіт, які потрібно на них виконати.

Отож закликаємо усіх небайдужих лучан долучитись до наведення ладу на своїх прибудинкових територіях та спортивних майданчиках у дворах.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Валерій Зінченко: ...

КОМЕНТАРІ