Волинська область: рятувальники ліквідували 8 пожеж, спричинених безпечністю громадян при поводженні з вогнем

Волинська область: рятувальники ліквідували 8 пожеж, спричинених безпечністю громадян при поводженні з вогнем

15.03.14 14:12 0 630
Незважаючи на неодноразові заклики рятувальників відмовитися від спалювання сухої трави та рослинності, громадяни й надалі продовжують самовільно спалювати посуш. В результаті наслідки часом бувають непередбачувані.

13 березня пожежно-рятувальні підрозділи УДНС у Волинській області неодноразово здійснювали виїзди на гасіння пожеж трав’яного настилу. Причина виникнення пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Так, поблизу села Милятин Іваничівського району рятувальники ДПРЧ-18 з райцентру ліквідовували загорання сухої трави на площі 1 га.

Внаслідок горіння сухої трави зайнявся дерев'яний житловий будинок в с.Завози Ківерцівського району. Вогнем пошкоджено стіни та стелю.

Від горіння сухої трави виникла пожежа в цегляній господарчій споруді в с.Тарасове Луцького району. Вогонь знищив понад 80% будівлі.

Цього ж дня рятувальники ДПРЧ-20 смт Торчин спільно з місцевою пожежною командою с.Білостік ліквідовували пожежу в с.Чорний Ліс Луцького району. Результатом необережного поводження з вогнем стало знищення вогнем 5 т соломи.

О 17:30 рятувальники ДПРЧ-6 м.Ківерці виїхали на гасіння цегляного дачного будинку в с.Діброва Ківерцівського району. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття, речі домашнього вжитку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем населення.

З цієї ж причини трапилась пожежа в нежитловій будівлі в м.Володимир-Волинський. Її приборкали рятувальники ДПРЧ-7. Вогнем знищено прибудову будівлі, пошкоджено покрівлю.

Близько 18:00 до ДПРЧ-13 смт Маневичі надійшло повідомлення про пожежу цегляної господарської споруди в с.Оконськ. Пожежа ліквідована рятувальниками за 14 хвилин, однак вогонь встиг знищити покрівлю та пошкодити перекриття, стіжок сіна. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господаря.

Рятувальники закликають відмовитися від практики спалювання сухої трави та посуші, бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватись правил пожежної безпеки.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині на базі ...
Наступна новина: Міністр фінансів США ...

КОМЕНТАРІ