Івано-Франківщина: проведено семінарське заняття з молодими працівниками територіальних підрозділів Управління ДСНС в області

Івано-Франківщина: проведено семінарське заняття з молодими працівниками територіальних підрозділів Управління ДСНС в області

15.03.14 19:06 0 723
13 березня на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області відбулося семінарське заняття з молодими працівниками територіальних підрозділів Управління ДСНС в області - випускниками вищих начальних закладів ДСНС України 2013 року.

У рамках семінару з молодими працівниками було проведено психологічне тестування і анкетування стосовно соціально-побутових проблем, також лейтенанти прослухали лекції про проходження адаптаційного періоду на службі в підрозділах Управління ДСНС в області, про порядок проведення індивідуальної роботи з особовим складом та про попередження правопорушень, пов’язаних з корупційними діями.

Після чого на базі спортивно-оздоровчого комплексу імені Героїв-пожежних Управління ДСНС в області проходила практична частина семінарського заняття. Тут молоді офіцери демонстрували рівень своєї фізичної підготовки, а саме - підтягувалися на перекладині та здійснили забіги на сто і тисячу метрів.

За підсумками даного семінару, найкращі знання та фізичну підготовку продемонстрував провідний фахівець відділу телекомунікаційних систем, технічного захисту інформації та радіотехнічного контролю центру оперативного зв’язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Управління ДСНС в області лейтенант служби цивільного захисту Павло Сулятицький.

УправлІння ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ