Прикарпатські ветерани ОВС звернулись до ветеранських організацій органів внутрішніх справ України

Прикарпатські ветерани ОВС звернулись до ветеранських організацій органів внутрішніх справ України

15.03.14 11:12 0 659
Ветеранським організаціям

органів внутрішніх справ України

Шановні колеги!

українська держава, український народ переживають нелегкий етап своєї історії. У цей час, як ніколи, всім нам потрібні згуртованість, єдність у прагненні зробити життя кожного громадянина кращим, гідним європейських стандартів, безпечнішим.

Ми, ветерани та пенсіонери міліції Прикарпаття, усвідомлюємо, в яких непростих умовах втраченої довіри до людей у погонах, доводиться працювати нашим молодшим колегам. Тому колишні працівники міліції вирішили надати посильну допомогу в забезпеченні правопорядку в населених пунктах Івано-Франківської області.

Ветеранська організація міліції обласного центру, підтримуючи ініціативу міської влади, організувала чергування ветеранів та пенсіонерів ОВС на громадських пунктах охорони порядку. До цієї роботи залучені найбільш досвідчені офіцери міліції у запасі та відставці, які тривалий час працювали у підрозділах карного розшуку, слідства, дільничними інспекторами.

Здійснюються заходи щодо створення резервних міськрайвідділів, з числа пенсіонерів та ветеранів ОВС, які зняті з військового обліку, в разі військових дій на території України і при можливій мобілізації нині діючого особового складу, для захисту територіальної цілісності нашої держави, проведено роз’яснювальну роботу та отримано згоду щодо залучення їх при необхідності.

З метою відновлення авторитету міліції створено координаційну Раду із числа пенсіонерів та ветеранів ОВС для взаємодії з органами місцевої влади, громадськими організаціями. Трьох членів координаційної Ради ОВС делеговано в Народну Раду Івано-Франківської області для участі в заходах, які проводяться нею.

Звертаємося до усіх ветеранських організацій органів внутрішніх справ України розглянути дане звернення та максимально використати потенціал найбільш активної частини пенсіонерів, ветеранів-правоохоронців, спроможних надати допомогу в підвищенні авторитету української міліції, наданні практичної допомоги діючим працівникам міліції в забезпеченні належного правопорядку у державі.

Слава Україні!

Від імені зборів представників ветеранських осередків

УМВС України в Івано-Франківській області

голова координаційної ради

полковник міліції у відставці Я.І.Манжелей
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У героїзмі захисників ...

КОМЕНТАРІ