У Львівській області заробітню плату в галузі культури виплачено вчасно і в повному обсязі

У Львівській області заробітню плату в галузі культури виплачено вчасно і в повному обсязі

15.03.14 17:32 0 771
За 2 місяці 2014 року заробітна плата працівникам бюджетних установ, підпорядкованих департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА, виплачена вчасно та в повному обсязі. Загальна сума видатків з обласного бюджету на заробітну плату становить 8 570 900 грн., нарахування на оплату праці – 3 096 100 грн.

* У видатках на заробітну плату працівникам бібліотек враховані відповідно до законодавства доплати за вислугу років, надбавка в розмірі 50 % до посадового окладу за особливі умови праці, виплата допомоги на оздоровлення в розмірі одного посадового окладу та матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань – до одного посадового окладу;

* Працівникам музеїв передбачена виплата доплати за вислугу років, а також грошова винагорода за сумлінну працю, зразкове виконання трудових обов’язків, матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі одного посадового окладу та матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань;

* Працівникам позашкільних, вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації, керівникам та заступникам керівників зазначених закладів, посади яких віднесені до посад педагогічних працівників виплачується надбавка в розмірі 20 % до посадового окладу(ставки заробітної плати), надбавка за вислугу років, матеріальна допомога на оздоровлення та щорічна грошова винагорода.

Окрім цього, департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА підпорядковано 2 театри, 5 концертних установ та культурно – мистецький центр Львівський палац мистецтв. Ці установи фінансуються за КЕКВ 2610, отримують фінансову допомогу з обласного бюджету, яка відповідно до плану використання коштів скеровується на виплату заробітної плати. За два місяці поточного року заробітна плата працівникам цих установ виплачена повністю. Сума видатків (зарплата з нарахуваннями) – 6 437 500 грн.

Станом на 13 березня 2014 року всім установам галузі культури профінансовані кошти на виплату авансу за березень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ