У Львівській області у Стрию працівники міліції встановили особу зловмисника, який обікрав автомобіль

У Львівській області у Стрию працівники міліції встановили особу зловмисника, який обікрав автомобіль

15.03.14 12:02 0 756
Незабаром на лаві підсудних опиниться 28-річний молодик, який намагався вирішити свої проблеми, спричинивши матеріальної шкоди іншій людині. Він пошкодив чуже авто та викрав з салону автонавігатор, за що нестиме кримінальну відповідальність.

17 лютого до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 49-річного місцевого мешканця про те, що невідома особа розбила вікно на дверцятах його автомобіля та викрала з салону автонавігатор. Завдану шкоду потерпілий оцінив у 1200 гривень.

У ході досудового слідства правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявися 28-річний немісцевий мешканець, неодноразово засуджений за вчинення корисливих злочинів. За словами молодика, у Стрию він перебував близько місяця у справах. Не маючи коштів на придбання квитка, щоб повернутися додому, він спробував вирішити проблему шляхом крадіжки та викрадену річ здав у ломбард. Проте уникнути відповідальності йому не вдалося - його викрили правоохоронці. Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом крадіжки проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Вчинене карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку продовжують ...
Наступна новина: Керрі і Лавров не ...

КОМЕНТАРІ