Ірина Сех: «Ні бетеери, ні винищувачі не страшні воїнам, які стоять за рідну землю, за свій народ»

Ірина Сех: «Ні бетеери, ні винищувачі не страшні воїнам, які стоять за рідну землю, за свій народ»

15.03.14 11:23 0 822
«Я сподіваюся, якщо українським військовим доведеться зустрітися віч-на-віч з ворогом, вони не втратять рівноваги і холоднокровності і дадуть йому зрозуміти, що він тут – непроханий гість». Про це сказала голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех, виступаючи на урочистих проводах об’єднаної мотоманевреної групи Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України для захисту східного кордону держави. Урочистості відбувалися на базі Кінологічного навчального центру, що у м. Великі Мости Сокальського району.

«Ми завжди думали, що з нами на нашій рідній землі такого не станеться. Думали, що в нас, Богу дякувати, мир, і головне – щоб з чужої війни наші військові повернулися живими й здоровими. все змінилося. Ми пожинаємо гіркі плоди панування злочинного режиму. У мирний час зі столиці держави повернулися додому в трунах понад сотня синів і дочок України…

Здавалося, що хоч такою високою ціною ми все ж перемогли ворога. Але ворог не може змиритися зі своєю поразкою і з вищістю, гідністю, силою духу і нескореністю українців. Він діє підступом, хитрістю, силою. Грає м’язами, брязкає зброєю, демонструє свою техніку, намагаючись злякати чи вибити з рівноваги. Але він не розуміє одного: не завжди перемагає фізична сила та могутня зброя. Жодні бетеери та винищувачі не страшні людям, які стоять за правду, за рідну землю, за свій народ. Ніяка фізична сила не переважить, якщо за нас Бог з усім своїм небесним воїнством», – зазначила голова ОДА.

Вона наголосила, що держава завинила перед військовими. «Ми почуваємося винними перед вами. Винними за те, що не змогли зупинити цілеспрямоване нищення армії злочинним режимом. Ми попереджали, що держава скорочує видатки на військо, яке й так ледве животіє, що офіцери і їхні родини не мають житла та нормального заробітку, але змінити ситуацію не змогли. Тепер караємося і просимо прощення.

Маю надію, що вам не доведеться застосовувати зброю, що ви здоровими й неушкодженими повернетеся додому. Я сподіваюся, що ми дуже скоро повернемося до мирної праці і розбудови держави.

Великий Шевченко, 200-ліття якого відзначаємо, у своїх знаменитих «Псалмах Давидових» писав: «Да не скаже хитрий ворог: «Я його подужав»… Ніхто нас не подужає, бо з нами Бог! Слава українським воїнам! Слава Україні!» – сказала Ірина Сех.

Быльше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/hromadski-zahody?album=4&gallery=198

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ