Львівщина відправила понад 300 добровольців-прикордонників для захисту східного кордону України

Львівщина відправила понад 300 добровольців-прикордонників для захисту східного кордону України

15.03.14 18:10 0 760
14 березня у Кінологічному навчальному центрі (місто Великі Мости Сокальського району) відбувся урочистий мітинг з нагоди відправки об’єднаної мотоманевренної групи Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України для захисту східного кордону України.

У заході взяла участь голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех.

Як повідомив начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Артур Горбенко, добровольців відібрано зі складу західного регіону, а саме Львівської, Волинської, Івано-Франківської та Чернівецької областей. За його словами, військовослужбовці будуть залучені до посилення державного кордону на східному рубежі.

« ми направляємо об’єднану мотоманеврену групу із 311 військових для виконання завдань для захисту територіальної цілісності та забезпечення надійної охорони східного кордону України, – повідомив Артур Горбенко. – Добровольці-прикордонники будуть виконувати заходи захисту пунктів пропуску та недопущення їх захоплення, проведення додаткових режимних заходів на контрольованих прикордонних районах, а також несення служби на блокпостах й за необхідності протидіяти реверсійно-розвідувальним групам із суміжної сторони. У разі озброєної агресії, безумовно, наші прикордонники будуть залучатись і до оборони державного кордону», – додав А. Горбенко.

Своєю чергою Ірина Сех відзначила, що військові забезпечені усім необхідним стрілецьким арсеналом, запасом матеріально-технічного забезпечення й повністю готові до виконання завдань за призначенням.

«52% добровольців – це сімейні чоловіки, які свідомо йдуть захищати свою Батьківщину. Напередодні вони пройшли спеціальний вишкіл, і ми з гордістю відправляємо їх для захисту нашої суверенності та сподіваємось, що конфлікт буде вирішено політично, і всі повернуться додому здоровими», – сказала Ірина Сех.

Також голова ОДА ознайомилась із навчально-матеріальною базою Кінологічного навчального центру та вручила військовим освячену напередодні ікону – символ незламності духу та віри в перемогу.

Быльше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/hromadski-zahody?album=4&gallery=198

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ