Львівщина: в області успішно завершилася молодіжна акція із впорядкування та прибирання пам’ятних місць, пов’язаних з іменем Тараса Шевченка

Львівщина: в області успішно завершилася молодіжна акція із впорядкування та прибирання пам’ятних місць, пов’язаних з іменем Тараса Шевченка

15.03.14 15:00 0 623
В рамках молодіжної акції із впорядкування та прибирання пам’ятних місць пов’язаних із іменем Т.Г. Шевченка, ініційованої управлінням молоді та спорту облдержадміністрації, впорядковано пам’ятники та прибрано вулиці у 53 населених пунктах на території Львівської області.

Ефективну роботу проведено в Сокальському, Самбірському, Мостиському, Сколівському, Перемишлянському, Буському, Пустомитівському, Дрогобицькому, Старо-Самбірському, Жидачівському районах та містах Новий Розділ, Борислав, Моршин.

Зокрема, до акції активно долучилися такі молодіжні громадські організації: «Пласт», «Українська Молодь Христові», «Сокіл», «Вектор», «Бужани», «Соколи», «Молодий Народний Рух», «Птах», «Відродження», «Ідеї Молоді», «Молода Просвіта» та ін. Також активну участь у молодіжній акції взяли представники учнівської молоді.

Акція в районах та містах області відбувалася під егідою секторів молоді та спорту районних державних адміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення.

Довідка:

Молодіжна акція із впорядкування та прибирання пам’ятних місць пов’язаних із іменем Т.Г. Шевченка – акція, ініційована управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та присвячена 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка. Мета акції – залучення молодіжних організацій Львівщини до прибирання та впорядкування пам’ятників, вулиць, площ Т.Шевченка, музеїв, пам’ятних таблиць тощо.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ