Допомога тральщику "Чернігів"

Допомога тральщику "Чернігів"

15.03.14 21:15 0 872
Усі охочі чернігівці можуть допомогти військовослужбовцям тральщика "Чернігів", що залишається заблокованим на озері Донузлав поблизу селища Новоозерне у Криму. Про це повідомив заступник міського голови – керуючий справами виконкому Чернігівської міської ради Станіслав Віхров.

За його словами, майже кожного дня відбувається спілкування по телефону з командиром корабля капітаном ІІІ-го рангу Борисом Полієм. Спочатку йшлося про моральну підтримку команди тральщика (на будівлі міської ради минулого тижня на знак солідарності з українськими моряками у Криму було піднято прапор Військово-Морських Сил Збройних Сил України), але зараз потрібною стала і матеріальна підтримка.

Командир тральщика "Чернігів" повідомив, що військовослужбовці розраховують на допомогу небайдужих чернігівців, справжніх патріотів України, адже вони не мають наміру здаватися та зраджувати присягу на вірність народу України.

Кошти можна перерахувати на картку "Приватбанку" №5168 7572 3825 6699 на ім'я Полія Бориса Леонідовича.

Б.Полій також зазначив, що кошти будуть використані для потреб команди тральщика (там служать 72 військовослужбовці, у тому числі вихідці з Чернігівщини) та для їхніх родин, які проживають у Криму.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформаційний корпункт ...

КОМЕНТАРІ