На вулицях Чернігова розпочато ямковий ремонт

На вулицях Чернігова розпочато ямковий ремонт

15.03.14 16:21 0 708
Із настанням сухої погоди в Чернігові приступили до відновлення доріг після зими – комунальники розпочали ямковий ремонт. Про це розповів заступник міського голови Володимир Кривенко.

«Дане доручення комунальному шляхо-будівельному підприємству міської ради про визначення першочергових об’єктів та початок безпосередньо ремонтних робіт», - коментує профільний заступник.

За його інформацією, насамперед увага приділяється головним транспортним артеріям, де курсує громадський транспорт, та вулицям із найбільш інтенсивним рухом. Це проспекти Миру і Перемоги, вулиці Рокоссовського та Кільцева. Бригада шляхо-будівельників уже відпрацювала проблемні ділянки на вказаних вулицях, а також упорядкувала дорожнє полотно по вулицях Героїв Чорнобиля, 1 Травня, на ділянці вулиці Г. Полуботка.

До початку роботи асфальтного заводу комунальники використовують власні запаси: асфальтобетонний брухт і крихту та бітум. Завдяки чіткому дотриманню технологічних вимог та сприятливим погоднім умовам при проведенні ямкового ремонту в результаті буде забезпечено достатньо тривале нормальне функціонування доріг обласного центру.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині зібрано 263,8 ...

КОМЕНТАРІ