В Житомирській області обласна влада вирішуватиме питання забезпечення інвалідними візками

В Житомирській області обласна влада вирішуватиме питання забезпечення інвалідними візками

15.03.14 20:23 0 872
14 березня голова облдержадміністрації Сидір Кізін зустрівся з керівниками громадських організацій інвалідів і пенсіонерів. Участь у засіданні також брали заступник голови обласної ради Руслан Годований і голова обласного благодійного фонду «Людяність» Юрій Журбенко.

Під час обговорення Юрій Журбенко порушив питання забезпечення інвалідними візками людей із особливими потребами. Зокрема він акцентував на тому, що за попереднього керівництва області їх отримала тисяча осіб. Однак поза увагою залишилася потреба тих жителів, котрі не мають фізичної змоги прибути до медико-соціальних експертних комісій і подати відповідну заявку.

Сидір Кізін повідомив, що найближчим часом надасть відповідне доручення керівництву департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з’сувати, якою наразі є ситуація.

«Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації разом із профільними управлінням райдержадміністрацій залучатимуть відповідні громадські організації, щоб з’ясувати, якою є реальна ситуація щодо забезпечення інвалідними візками решти жителів області. Маючи відповідну інформацію, ми зможемо приймати необхідні рішення», – пояснив посадовець.

Руслан Годований у свою чергу наполіг на створенні комісій, які обстежуватимуть людей у селах на предмет необхідності надання інвалідних візків.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівненській області до ...
Наступна новина: В Луцьку відбудеться VІI ...

КОМЕНТАРІ