В Житомирській області зовнішня загроза повинна консолідувати усіх нас як націю

В Житомирській області зовнішня загроза повинна консолідувати усіх нас як націю

15.03.14 14:45 0 675
Голова облдержадміністрації Сидір Кізін поділився зі студентами Житомирського державного університету імені Івана Франка своїми поглядами на те, як буде розвиватися Україна найближчим часом. За словами Сидора Васильовича, головне завдання, яке ставить вище керівництво держави – це зміни в країні, адже саме зараз ми маємо для цього багато шансів. Хоча ситуація є критичною, але зовнішня загроза повинна консолідувати усіх нас як націю.

Очільник області звернув увагу на те, що найближчим часом в Україні буде відбуватися оновлення кадрів та всієї системи влади у тому числі і шляхом боротьби з корупцією. Це торкнеться усіх сфер життя, починаючи від правоохоронних органів, закінчуючи освітою, наукою та медициною. Він наголосив на тому, що саме зараз треба рішуче позбуватися пережитків радянської системи і будувати нову, сучасну європейську націю, для того, аби зайняти гідне місце у світі. Сидір Кізін переконаний, що в цьому нам не допоможе ніхто, Україна має своїх ідеологів, одним із яких є Тарас Шевченко.

Голова облдержадміністрації закликав до єдності, впевненості у собі і вже згодом ми зможемо побудувати нову країну, за яку нам не буде соромно перед сусідами, перед нащадками. Тоді ми з гідністю будемо говорити: «Я з України, я українець!».

Сидір Кізін зазначив про те, що влада завжди готова до розмови і запропонував усім присутнім долучитися до перетворень, що відбуватимуться в нашій державі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 13 березня голова ...
Наступна новина: Козаки з Кубані у Криму не ...

КОМЕНТАРІ