Житомирська область: протягом доби, рятувальники 8 разів ліквідовували загоряння в господарчих будівлях

Житомирська область: протягом доби, рятувальники 8 разів ліквідовували загоряння в господарчих будівлях

15.03.14 10:01 0 607
13 березня о 14:02 на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоград-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі, що знаходиться у с. Тальківка.

До служби порятунку «101» зателефонував очевидець події. Чоловік виконував земельні роботи на власній присадибній ділянці й побачивши, що горить сарай, негайно сповістив про це рятувальників.

На момент прибуття вогнеборців, полум’ям було охоплено усю будівлю. Провівши розвідку, всередині людей не виявлено. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС загоряння ліквідовано у найкоротші строки. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будівлі та 5 т сіна. Крім того, у полум’ї загинуло 10 кролів.

Як з’ясувалося пізніше, неподалік від будівлі люди спалювали суху траву. Пожежу локалізовано о 14:44 та повністю ліквідовано о 15:04. Причина пожежі встановлюється.

Протягом доби вогнеборці Житомирщини ще 7 разів виїздили для ліквідації загорянь у господарчих будівлях. На щастя, ці пожежі не призвели до загибелі людей. Проте, У ДСНС Житомирщини застерігає житомирян та жителям області дотримуватись правил пожежної безпеки, особливо у період підвищення температури повітря.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ