Рівненщина: рятувальники прийняли участь у засіданні методичного об’єднання вчителів курсу «Основи здоров’я»

Рівненщина: рятувальники прийняли участь у засіданні методичного об’єднання вчителів курсу «Основи здоров’я»

15.03.14 15:11 0 751
14 березня в Дядьковицькій загальноосвітній школі Рівненської районної ради відбулося засідання методичного об’єднання вчителів курсу «Основи здоров’я» навчальних закладів району, у якому прийняли участь фахівці міськрайонного управління Держслужби з НС області та працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області.

Учасники семінару обговорили питання планування та проведення навчально-виховної роботи з школярами, а також порядок організації та проведення в навчальних закладах «Тижня безпеки дитини». Викладачі поділились досвідом роботи з питань формування у дітей основ безпеки життєдіяльності.

В свою чергу, рятувальники наголосили, що забезпечення безпеки підростаючого покоління і формування у дітей навичок поводження в екстремальних умовах – це спільне завдання працівників Держслужби з НС та педагогічних колективів.

На завершення учасникам семінару було роздано навчально-методичну літературу з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності для подальшого її використання під час проведення виховної роботи з дітьми.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ