Рівненщина: правоохоронці розкрили жахливе подвійне вбивство на Володимиреччині

Рівненщина: правоохоронці розкрили жахливе подвійне вбивство на Володимиреччині

15.03.14 18:23 0 763
Дванадцятого березня близько другої години дня дільничний інспектор міліції повідомив чергову частину Кузнецовського міськвідділу міліції (з обслуговуванням міста Кузнецовськ і Володимирецького району), що в одному з будинків селища Нова Рафалівка виявлено тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті. Працівники управління карного розшуку та Кузнецовського міськвідділу за кілька годин затримали зловмисника.

Напередодні ввечері молодики розпивали алкогольні напої в будинку одного з них. Чоловіки були давно знайомі, однак перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почали сперечатись. Під час сварки 25-річний Антон дістав ножа та завдав ним три смертельні рани 24-річному Вадиму, господарю будинку. Через декілька хвилин розлючений молодик накинувся з ножем на 29-річного Юрія з Кузнецовська, який приїхав у Нову Рафалівку провідати свого дядька. Антон скинув молодика з дивану на підлогу і 18 раз вдарив його ножем в область живота. Від отриманих травм чоловіки померли на місці.

Антон був неодноразово судимий за злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Лише в червні минулого року він звільнився з місць позбавлення волі та перебував під адміністративним наглядом.

— Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і поміщений в ізолятор тимчасового тримання Кузнецовського МВ, — зазначив начальник кримінальної міліції Рівненщини полковник міліції Сергій Гандзелевський. — По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство). Затриманий зізнався у скоєному злочині, однак про мотиви своїх дій розповідати відмовився.

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ