Рівненські ДАІшники оперативно встановили винуватця автопригоди

Рівненські ДАІшники оперативно встановили винуватця автопригоди

15.03.14 13:08 0 712
Менш ніж пів години знадобилось працівникам ДАІ Рівненщини, щоб розшукати водія, який в обласному центрі збив пішохода та втік з місця пригоди.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 13 березня близько 21 години по вулиці Соборна. Невстановлений водій автомобіля здійснив наїзд на 19-річного рівнянина, що переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході. З місця пригоди водій зник. Працівники Державтоінспекції негайно виїхали на місце ДТП. Ретельно оглянувши місце події, вони виявили рештки скла від автомобіля.

У ході оперативно-розшукових заходів та опитування громадян стало відомо, що винуватцем пригоди був автомобіль марки «Деу» сірого кольору з чорними номерними знаками.

За короткий час працівники ДАІ розшукали зниклий з місця пригоди транспортний засіб. Даний автомобіль знаходився в одному з дворів багатоповерхівки Рівного та відповідав описам свідків. Після огляду транспортного засобу правоохоронці побачили, що автомобіль мав пошкодження, які відповідають ознакам дорожньо-транспортної пригоди. Відразу ж було встановлено особу водія, ним виявився 25-річний громадянин Республіки Азербайджан.

Коли правоохоронці запитали водія, чому він втік з місця пригоди, чоловік намагався пояснити, що сильно злякався. Проте згодом все-таки хотів повернутися на місце пригоди, але не встиг, оскільки був затриманий працівниками ДАІ.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до медичного закладу.

Наразі ведеться перевірка та встановлюються всі обставини та причини ДТП. Транспортний засіб доставлено на штрафмайданчик.

Прес-служба ВДАІ України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: 75-річчю Карпатської ...

КОМЕНТАРІ