Рівненські правоохоронці розшукують грабіжника

Рівненські правоохоронці розшукують грабіжника

15.03.14 17:18 0 786
Рівненські правоохронці розшукують зловмисника, який пограбував кафе

Близько 20 години вечора до чергової частини міськвідділу міліції надійшло повідомлення 53-річної Алли, яка працює в одному з рівненських кафе по вулиці Київській. Жінка розповіла, що невідомий чоловік, на вигляд 25-30 років, погрожуючи фізичною розправою, заволодів вирученими коштами закладу та зник у невідомому напрямку. Наживою зловмисника стали гроші в сумі близько 1000 гривень.

Оперативники Рівненського міського відділу міліції на місці злочину виявили сумку, котру загубив грабіжник. Серед особистих речей у ній знаходились документи, що засвідчують особу зловмисника. Ним виявився 34-річний Роман, уродженець Львівської області.

Працівники закладу розповідають, що чоловік прийшов в кафе опівдні, розпивав спиртні напої та підозріло себе поводив. А коли в приміщенні практично не залишилося відвідувачів, чоловік зненацька підійшов до бармена, забрав гроші і зник.

— По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж поєднаний із насильством) — зазначив заступник начальника Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Олег Левко. — На даний час проводяться всі необхідні оперативно-розшукові дії задля встановлення місцезнаходження підозрюваного.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: За крадіжку у матері ...

КОМЕНТАРІ