В Рівненській області до бюджетів надійшло 284,2 тис грн у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва

В Рівненській області до бюджетів надійшло 284,2 тис грн у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва

15.03.14 20:20 0 898
З початку року в Рівненській області із сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва вилучено 37,8 га земель, з них 33,3 га – сільськогосподарські угіддя, (26,1 га — рілля і 7,2 га - сіножаті) та 4,5 га – лісові угіддя. Нараховано втрати сільсько- та лісогосподарського виробництва у сумі 2 млн гривень. На даний час до бюджетів різних рівнів надійшли 284,2 тис. грн у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва.

Наразі використано 58,2 тисяч гривень. З них: на розроблення робочих проектів землеустрою з охорони земель – 7,5 тисяч гривень, на проведення нормативної грошової оцінки земель – 32 тисяч гривень, на інвентаризацію земель – 18,7 тисяч гривень.

На в області на спеціальних рахунках відповідних місцевих рад знаходиться 3,9 мільйона гривень , що надійшли у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Раді безпеки ООН мають ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ