На Тернопіллі знешкоджено 5 вибухонебезпечних предметів

На Тернопіллі знешкоджено 5 вибухонебезпечних предметів

15.03.14 17:28 0 756
13 березня о 16:30 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення знешкоджено 5 вибухонебезпечних предметів: 2 артилерійські снаряди калібру 105 мм та 3 артилерійські снаряди калібру 152 мм часів Другої Світової війни, які були виявлені 12 березня на хуторі Фурдія Підгаєцького району місцевими жителями.

Аби не трапилося біди, Управління ДСНС в чергове нагадує правила, які можуть вберегти життя людей:

Якщо ви виявили предмет, що ззовні нагадує боєприпас, або викликає підозру – не торкайтесь його. Рішення про подальшу долю підозрілої знахідки та ступінь її небезпеки можуть визначати тільки кваліфіковані фахівці – професійні піротехніки.

Місце знахідки варто обгородити, щоб ніхто не зміг на неї випадково наткнутися. Слід припинити будь-які сільськогосподарські чи інші роботи на цій ділянці. Про підозрілий предмет необхідно терміново повідомити рятувальників, зателефонувавши за номером «101». Дзвінки з мобільного на короткий номер є безкоштовними. У нагоді також стануть й представники органів місцевого самоврядування, які мають відповідні інструкції з цивільного захисту населення в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За крадіжку у матері ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ