Тернопільська область: рятувальники 10 разів залучались до ліквідації горіння сухої трави, рослинних залишків та побутового сміття

Тернопільська область: рятувальники 10 разів залучались до ліквідації горіння сухої трави, рослинних залишків та побутового сміття

15.03.14 16:47 0 771
11:35 - черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території в місті Тернопіль на вулиці Симоненка. Вогнем знищено суху траву на площі 80 метрів квадратних. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

14:15 - черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території в місті Тернопіль на вулиці Тарнавського. Вогнем знищено суху траву на площі 70 метрів квадратних. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

14:30 - черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління та особовим складом Кременецького держлісгоспу ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території прилісової смуги ДП «Кременецький лісгосп» поблизу села Хотівка Кременецького району. Врятовано хвойний лісовий масив площею 4 га. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Матеріальні збитки встановлюються.

14.42 - черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави та побутового сміття на відкритій території в місті Тернопіль на вулиці Спортивна. Вогнем знищено суху траву та сміття на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

19:25 - черговим караулом 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежа сухої трави на відкритій території поблизу м.Шумськ та попереджено загрозу перекидання полум’я на торф’яне поле площею 3 га, розташоване поряд з місцем пожежі. Вогнем знищено суху траву на площі 0,3 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

19:36 - черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежа сухої трави на відкритій території у Тернополі на вулиці Об’їзній. Вогнем знищено суху траву на площі 60 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються

19.57 - черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території у Тернополі на вулиці Яреми. Вогнем знищено суху траву на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

20:38 - черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території у Тернополі на вулиці Тарнавського. Вогнем знищено суху траву на площі 150 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

20:55 - черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління та місцевим населенням ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території у біля села Росоховатець Підволочиського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 3 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

21:20 - черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону Управління ліквідовано пожежу сміття та рослинних залишків на відкритій території в Тернополі на вулиці Б.Лепкого. Вогнем знищено обрізки гілля на площі 4 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: На Львівщині найнижчі ціни ...

КОМЕНТАРІ