У Новограді-Волинському правоохоронці припинили діяльність грального закладу

У Новограді-Волинському правоохоронці припинили діяльність грального закладу

15.03.14 22:15 0 880
Два десятки гральних автоматів, сім десятків карток учасників та майже 12 тисяч грошових коштів під час проведення санкціонованого обшуку одного з приміщень у м. Новограді-Волинському днями вилучили працівники місцевого відділку міліції. Наразі в рамках кримінального провадження встановлюються особи організаторів грального бізнесу.

Про функціонування в одному із закладів міста гральних автоматів до міліції повідомив небайдужий мешканець районного центру. Для перевірки отриманої інформації за ухвалою суду правоохоронці провели обшук за вказаною заявником адресою.

На момент прибуття міліціонерів до закладу у приміщенні за діючими гральними автоматами знаходилося кілька гравців.

Під час проведення обшуку правоохоронцями було вилучено 20 гральних автоматів, 70 карток учасників, понад 200 ключів до гральних автоматів та грошові кошти в сумі майже 12 тисяч гривень.

– Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань,- коментує начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка. – За фактом заняття гральним бізнесом (ч.2 ст.203-2 Кримінального кодексу України) відкрито кримінальне провадження.

Наразі встановлено особу адміністратора грального закладу. Тривають заходи щодо встановлення організаторів забороненого бізнесу. Нагадаємо, що чинним законодавством подібні дії караються значними штрафними санкціями та конфіскацією грального обладнання.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням

Новоград-Волинського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформаційний корпункт ...

КОМЕНТАРІ