На Тернопіллі ДАІ налагоджує співпрацю з громадськістю

На Тернопіллі ДАІ налагоджує співпрацю з громадськістю

16.03.14 12:38 0 948
Ефективна та результативна співпраця з громадськістю. Про це йшлося на зустрічі співробітників ДАІ з представниками органів місцевого самоврядування, членами громадських формувань, об’єднань, активістами. Зібрання відбулося в обласному управлінні внутрішніх справ.

Присутні обговорили співпрацю з громадськими формуваннями щодо роботи із забезпечення безпеки та громадського порядку на автодорогах області.

На початку зібрання керівництво обласної ДАІ розповіло про пріоритетні напрямки роботи Державтоінспекції, які були визначені Міністерством внутрішніх справ. Наголошувалося, що сьогодення вимагає від співробітників ДАІ організувати роботу у новому форматі. Важливо, щоб така діяльність відбувалася у тісній співпраці із громадськістю.

Представники громадських об’єднань, формувань висловили свої пропозиції щодо стабілізації стану безпеки дорожнього руху на вулично-шляховій мережі області. Зокрема, виступили з ініціативою щодо заборони експлуатації несправного громадського транспорту на автодорогах області. Державтоінспектори пообіцяли посилити контроль у цьому напрямку роботи.

Йшлося й про спільні патрулювання працівників ДАІ з громадськими активістами. Виступаючі наголошували, що на дорозі автоінспектор, перш за все, повинен бути помічником водія, а не каральником.

Як співробітники ДАІ, так і представники громадських об’єднань впевнені, що тільки спільними зусиллями можна досягти основної мети - зменшити аварійність на території області, тим самим вберегти здоров’я та життя людей.

Насамкінець учасники зібрання домовилися й надалі проводити подібні зустрічі й обговорювати проблемні питання у роботі ДАІ краю.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: В УПЦ КП моляться за ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ